The ideal roomate

Trobar una habitació en un pis compartit a NY és més difícil del que sembla. Hi ha tantes ofertes i tanta demanda que la cosa es mou a una velocitat increïble. I no només  es tracta de cercar entre una multitud d’ofertes aquella que sembli la més adequada sinó que a la vegada el perfil propi ha de coincidir amb allò que busca la persona que ofereix casa seva. És més aviat obvi. Temes com l’edat, l’estil de vida, disposar d’una feina estable, l’orientació sexual, el número de persones amb qui compartiràs casa, el barri i sobretot la durada de la teva  estada, són importants. I és lògic, perquè es tracta de conviure amb algú que no coneixes de res i el què desitja tothom és sentir-s’hi a gust.

Un exemple del què es demana:

I am looking for someone who is easy-going, respectful, free of drama, open-minded. Good sense of humor, and not melodramatic or passive aggressive.  No boyfriends or girlfriends living with you. No pets. Someone who is clean, neat, and quiet. If you’re a party animal keep looking elsewhere, this is a serene, safe haven for busy people. We are looking for a roommate who is interesting, easygoing, and not glued to the television. We are not looking for new best friends, just a good match for the place. Regular income and good credit a must. Non smokers please. We’re looking for a considerate, self-aware, rational, responsible roommate.

Compartir pis a NY és cada vegada més habitual. No només per a estudiants . Llegeixo un article del New York Times que diu “Two’s company, three’s a crowd? Not in New York”. I és que amb el preu de l’habitatge pels núvols (a Manhatthan el preu mig d’un pis és de 3.395 $/mes), cada vegada és més habitual que les parelles (casades o no) lloguin una habitació de casa seva per a poder estalviar.

4 pensaments sobre “The ideal roomate”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s