grand terminal man

Desplaçaments

Són diferents les raons que ens empenyen a desplaçar-nos, a moure’ns, a canviar de ciutat o de país. Són diferents també les raons que ens porten a no fer-ho. A la immovilitat. Sempre m’ha fascinat la ubicació de la gent en el lloc. Aquest saber on es va i per què. M’encanta quedar-me quieta en algun punt i observar el moviment. Mirar.

Quan viatgem la nostra mirada canvia, La nostra ment s’obre i la percepció s’aguditza i amplifica. L’experimentació màxima es viu al desplaçar-nos per la ciutat caminant en solitari. Quant tardem a acostumar-nos a allò nou? A normalitzar allò extraordinari? Quant tardem a deixar de mirar les coses com si no les haguéssim vist mai? Potser l’estranyesa comença a desaparèixer des del primer moment en què és observada. Des del moment en què és incorporada dins del catàleg d’element identificats i comença a ser reconeguda.

La persona que viatja s’acostuma a allò provisional, a estar de pas. Segurament el que ha canviat de ciutat o país de residència en algun moment, té més facilitat a crear llar en llocs diferents. Em pregunto quantes de totes les persones que estic coneixent a Nova York durant la meva estada no tornaré a veure mai més, tot i haver compartit moments, trobades, escenaris, amb alguns fins i tot més d’una vegada.

Curiós aquest coincidir amb gent d’una forma tant provisional i efímera. Molt estrany i plaent alhora.

grand_terminal_stop_motionGrand Central Terminal

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s