Significant strangers

A punt d’agafar el metro a l’estació Bowling Green de Battery Park amb la meva amiga Lourdes, que està fent la seva tesi sobre comunicació en l’àmbit científic al American Museum of Natural History, s’ens acosta un desconegut preguntant si l’entrada del metro és allà. Entrem junts. Té una forma particular de moure’s. Es desplaça amb agilitat d’una cantó a l’altre mentre s’apropa a d’altres persones per consultar alguna cosa. Ho fa amb el somriure a la boca i una mirada tendre i un xic turbadora. Torna al nostre costat i ens pregunta si la línia que passa per aquella andana va a Brooklyn. Efectivament. Agafem el mateix metro i ens posem a xerrar. Sobre la ciutat, sobre nosaltres. Ens explica que li agrada seguir gent (com la Sophie Calle penso) , que és una manera d’observar el seu comportament i d’aprendre. Per uns moments penso si ens ha estat seguint, també, i  no em desagrada la idea. Li pregunto si fer-ho li és útil per a la seva feina, que és una manera indirecta de saber a què es dedica.  I respon que és actor. Es diu Kipan Rothbury i és un actor australià de 30 anys, molt atractiu per cert i amb molt de talent també, que en aquests moments està preparant una sèrie per a televisió: Significant strangers.

Estranys, com nosaltres mateixos, com molta gent a la ciutat, que coincidim en un lloc i moment determinats, que intercanviem paraules i somriures i desapareixem sense saber si ens tornarem a veure.

2 pensaments sobre “Significant strangers”

  1. M’agrada molt aquesta reflexió. Això és (també), la vida, un seguit de trobades amb altres persones, que no saps mai quan tros del camí recorrerant al teu costat. Entre una estació de metro i una amistat de per vida, totes les opcions són possibles. Fantàstic!

    Liked by 1 person

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s